Пехчево, 10/12/2015
КАМПАЊА

Пехчево, 10/12/2015
КАМПАЊА

Во рамки на проектот „Заеднички напори - Кон новите европски стандарди во заштита на жените од родово базирано насилство“ и меѓународната кампања 16 дена активизам против родово засновано насилство, активистките од Организација на жени Пехчево делеа информативни материјали.


Летоци и разгледници се делеа во Здравствен дом Пехчево и Центар за социјални работи Пехчево, а беше направена и улична акција.

Во рамки на проектот „Заеднички напори - Кон новите европски стандарди во заштита на жените од родово базирано насилство“ и меѓународната кампања 16 дена активизам против родово засновано насилство, активистките од Организација на жени Пехчево делеа информативни материјали.
Летоци и разгледници се делеа во Здравствен дом Пехчево и Центар за социјални работи Пехчево, а беше направена и улична акција.

SHARE:
Prev            Prev
NSRP UBL AC Drutvo SOS telefon CZR Sigurna enska kuca WAVE
Pecevo Vizija Nacionalna mrea LGTBI Helsinki Ezerka
Savet Evrope
 
NSRP UBL AC Drutvo SOS telefon CZR Sigurna enska kuca WAVE Pecevo Vizija Nacionalna mrea LGTBI Helsinki Ezerka Savet Evrope
 
Кампањата ja поддржува:
EU
Содржината на летокот е исклучиво одговорност на авторките и на ниеден начин не ги одразува ставовите на Европска Унија.
Кампањата ja поддржува:
EU
Содржината на летокот е исклучиво одговорност на авторките и на ниеден начин не ги одразува ставовите на Европска Унија.
Close
Close