Кавадарци, 24/06/2015
Прилог на локална ТВ

Кавадарци, 24/06/2015
Прилог на локална ТВ

Прилог за средбата во фабриката Фени Индустри во Кавадарци на локална телевизија на следниот линк

Прилог за средбата во фабриката Фени Индустри во Кавадарци на локална телевизија на следниот линк

SHARE:
Prev            Prev
NSRP UBL AC Drutvo SOS telefon CZR Sigurna enska kuca WAVE
Pecevo Vizija Nacionalna mrea LGTBI Helsinki Ezerka
Savet Evrope
 
NSRP UBL AC Drutvo SOS telefon CZR Sigurna enska kuca WAVE Pecevo Vizija Nacionalna mrea LGTBI Helsinki Ezerka Savet Evrope
 
Кампањата ja поддржува:
EU
Содржината на летокот е исклучиво одговорност на авторките и на ниеден начин не ги одразува ставовите на Европска Унија.
Кампањата ja поддржува:
EU
Содржината на летокот е исклучиво одговорност на авторките и на ниеден начин не ги одразува ставовите на Европска Унија.
Close
Close